Balans in leven

Wanneer je voelt dat er ruimte is voor bewegen naar de beste versie van jezelf

Ondanks dat er van alles fijn gaat in het dagelijks leven, kan je het gevoel hebben dat er toch iets ontbreekt. Je hebt vaak terugkomende klachten of symptomen, die niet direct terug te leiden zijn tot een oorzaak. Of er zijn dingen die jou altijd over komen, valkuilen waar je gevoelig voor bent of simpelweg een gevoel van onbehagen waar je niet vanaf komt.

IK Begeleid! helpt jou door middel van een actieve manier van coachen jezelf goed te zien.

Wie ben je, waar sta je voor, en wat drijft jou? Soms kan je in woorden niet goed weergeven hoe je je voelt en waar vervolgens je gedrag vandaan komt. Door onder andere beweging als middel in te zetten voor coaching in combinatie met het stellen van uitnodigende vragen krijg je inzicht in jouw patronen in gedrag.

De aanpak van IK Begeleid! bestaat uit maatwerk en een doelgerichte aanpak, in samenwerking met klant en zakelijke partners. De klant wordt altijd uitgenodigd om te bewegen naar de beste versie van zichzelf.

IK Begeleid! werkt samen met Halte Z, Zozijn en Bokscoaching als partner in coaching.

Wil je ook meer balans in je leven, beweeg dan nu alvast door het contact formulier in te vullen of een whatsapp bericht te sturen.

Neem contact op