Over mij

Het bewegen heb ik meegenomen in mijn werk als coach.

Mijn naam is Gonnie Veldink. Al sinds ik mij kan heugen is bewegen iets wat bij mij past, in afwisseling met natuur, mensen en ook alleen

Verschillende opleidingen en cursussen hebben we op weg geholpen in o.a. het systemisch werken, motiverende gespreksvoering, loopbaancoaching, transactionele analyse en acceptance and commitment therapy’s. Ik doe meteen een aanname: van deze termen worden de meeste mensen niet direct energiek als ze gelezen worden. Deze benamingen helpt vooral de ander mij te plaatsen in de wereld van opgeleide mensen. Waar ik vooral het verschil maak is dat bewegen als rode draad door mijn coaching loopt. En onderweg trek ik wat theorie uit mijn rugzak, om de uit beweging opgedane inzichten nog beter te kunnen duiden.

Mijn dag?

Sportsokken, sportschoenen, bij voorkeur een korte broek en shirt aan. Een stapeltje reserve kleding in de auto, mijn rugtas gevuld met ballen, pionnen, bokshandschoenen en pads, navigatie ingesteld op 1 van de mooie bosgebieden hier in de Achterhoek.

Banaan mee, pindakaas en water.


Rest mij te zeggen dat ik vooral ook een doos lef mee neem. Lef om te laten gebeuren wat er in het moment met de coachee zichtbaar wordt, lef om dit ongezouten terug te geven, lef om dit met liefde en aandacht te doen en lef om terug te horen dat ik er compleet naast zit. Lef loont; ik ben verbonden met mijzelf, met de ander én, ik zit er vrijwel nooit naast.

Das niet stoer, maar dat is durven aan te nemen dat het lichaam nooit liegt. Dus wat de coachee laat zien, klopt. Ik ben slechts de vertaler van wat de coachee in zijn onderbewuste allang wist. Wat zichtbaar wordt gaan we fine-tunen totdat dit een gevoel van JA!! met zich mee brengt. JA!!, dit ben ik, als de beste versie van mijzelf.

Mijn dag sluit ik af met mooie inzichten voor de coachees, die geïnspireerd naar huis gaan, alwaar zij verder gaan stoeien met de nieuwe inzichten en nieuw gedrag.

Dan ben ik groot blij.
Thuis wordt ik het grootst blij, doordat mijn kinderen nog meer laten voelen waar het om gaat: verbonden zijn.
Met jezelf, met elkaar, met je omgeving.

Als ik iets voor jou kan betekenen, beweeg dan nu alvast door het contact formulier in te vullen of een whatsapp bericht te sturen.

Neem contact op