Hulp bij Werk

Als werken onderdeel mag zijn van jouw dagelijks leven

IK Begeleid! richt zich op mensen die om verschillende redenen niet zelfstandig kunnen bewegen naar een betaalde baan. Vooral in de aanloop naar een baan ondersteund IKBegeleid! jou door een actieve manier van coachen. Dit betekend dat we samen kijken naar waar je staat in het moment en wat er nodig is om een volgende stap te kunnen maken. Door middel van ervaringsleren ga jij ervaren (voelen) waar voor jou de beweging mogelijk is naar een volgende stap richting werk. Voor de één betekend dat het inzichtelijk maken van niet helpende patronen en nieuw gedrag aanleren, voor de ander betekend dat vaardig worden in communiceren.

De aanpak van IK Begeleid! bestaat uit maatwerk en een doelgerichte aanpak, in samenwerking met klant en zakelijke partners. De klant wordt altijd uitgenodigd om te bewegen naar de beste versie van zichzelf.

IKBegeleid! werkt samen met re-integratie bureau’s, UWV en gemeenten in het kader van re-integratie en coaching.

Wil je meer weten over hulp bij werk of een kennismakingsgesprek plannen, beweeg dan nu alvast door het contact formulier in te vullen of een whatsapp bericht te sturen.

Neem contact op