Hulp bij Burn-Out

Wanneer jouw batterij weer opgeladen mag worden

Een burn-out of overspannenheid komt voort uit enerzijds veel activiteiten die energie kosten en anderzijds beperkt of geen herstel. Op deze wijze wordt er roofbouw gepleegd op het energiehuishouden. Wanneer dit langere tijd aanhoudt kunnen er symptomen optreden die uiteindelijk leiden tot overspannenheid of burn-out.

IK Begeleid! helpt jou bij het herstel en inzicht krijgen in patronen die hebben geleid tot deze situatie.

Er wordt onderzocht wat jouw huidige vermogen tot herstel is. Op basis daarvan wordt er een traject uitgestippeld. Uitleg over de werking van het menselijk lichaam en inzicht creƫren door middel van ervaringsleren-gerichte oefeningen hoort hierbij. Daarbij ga je in jouw prive situatie aan de slag met het aangeboden advies, zodat je naast de sessies ook zelfstandig verder kan met het werken aan herstel.

De aanpak van IK Begeleid! bestaat uit maatwerk en een doelgerichte aanpak, in samenwerking met klant en zakelijke partners. De klant wordt altijd uitgenodigd om te bewegen naar de beste versie van zichzelf.

IK Begeleid! werkt samen met Instatera als partner in coaching bij burn-out.

Wil je meer weten over hulp bij burn-out of een kennismakingsgesprek plannen, beweeg dan nu alvast door het contact formulier in te vullen of een whatsapp bericht te sturen.

Neem contact op